Accessoires

Wij hebben verschillende accessoires zodat u de veranda helemaal naar wens kunt inrichten. Met onze accessoires kunt u op elk moment genieten van uw veranda, ongeacht van het seizoen of weer.

Onderhoud veranda

De veranda staat er eindelijk, je hebt er inmiddels een goede zomer van kunnen genieten en de volgende zomer breekt alweer aan. Je merkt echter dat de veranda er al niet meer zo mooi uitziet als toen die net gebouwd was. Oftewel het is hoog tijd om de veranda eens goed te onderhouden. Maar hoe doe je dit nou het beste en waar moet je op letten?

Aluminium veranda onderhouden
Aluminium is een materiaalkeuze die lang meegaat, het is sterk en kan tegen veel verschillende weersomstandigheden. Het kan echter zo zijn dat jouw aluminium veranda er toch al enigszins verweerd uit gaat zien na korte tijd. Dit kan komen door bijvoorbeeld de buurt waar je woont, als hier sprake is van veel uitstoot merk je dit op je veranda en zal je zien dat het materiaal minder mooi wordt. Dit kan tegengegaan worden met een simpele poetsbeurt, en ook al klinkt dit misschien niet aantrekkelijk is dit de ideale manier om jouw veranda netjes te houden. De veranda kan simpelweg schoongemaakt worden met water en zeep, dit zal geen negatieve sporen achterlaten op de veranda en is makkelijk te verkrijgen. In een drukke buurt moet je dit zo’n drie tot vier keer per jaar doen, en wanneer je wat rustiger woont is één of twee keer per jaar voldoende.